sep 302018
 

Jonas Christiansen Vestengen fullførte løpet

Han skrev:
Jeg løpet opp kl 16:48 idag og jeg var meget fornøyd med restultat mitt siden jeg løpet vanligvis lite og trente mest kun på styrketrening og futsaltrening så jeg deltok stoltzen for moro skyld selvom jeg hater det egentlig så jeg ble meget overrasket over tiden fordi jeg løpet nesten aldri på stoltzen løpet av 4 år i Bergen som jeg bor i nå.
For 3 uker siden klarte jeg å tatt min gamle rekord på 18 min og 0 sek og idag slo jeg på mitt forrige tiden på 16 min og 18 sek.

STOLTZENKLEIVEN OPP er et motbakkeløp som arrangeres hvert år av idrettslag Varegg.
Løypen har en stigning på 301.44 meter og går over ca 800 trappetrinn.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Translate »