apr 092013
 

Tirsdag den 9.april spilte A-laget sluttspillkamp mot vinneren av den andre avdelingen som var Nortura Forus 4. Laget stilte med de 4 beste spillerne fra seriespillet som bestod av Hildegunn Teigen, Fikret Taskoparan, Kjell Gunnar Brekke og Jan Ståle Storøy. Det var på forhånd klart at laget rykker opp til 2.divisjon foran neste sesong, de måtte bare få en sjanse til å bli seriemester i 3.divisjon.

Kampen endte med 5-0 til A-laget som kunne kalle seg “Seriemester i 3.divisjon 2012/2013”. De fikk totalt 1844 pinnefall, og seriene ble slik: 445 – 491 – 472 – 436.  Hele sesongen har vært fantastisk med hele 16 seire av 18 mulige. Vi gratulerer!

De sju spillerne som ble seriemestere er:

  • Ole Kristoffer Gunnesdal
  • Bjarte Bø-Sande
  • Hildegunn Teigen
  • Fikret Taskoparan
  • Kjell Gunnar Brekke
  • Jan Ståle Storøy
  • Erling Kvalsund

Fikret er kapteinen på A-laget og mottar her pokalen fra Rogaland Bedriftsidrettskrets

Fikret, Kjell Gunnar, Hildegunn og Jan Ståle spilte finalekampen mot Nortura Forus 4

Translate »