sep 012013
 

På tirsdag skal 10 bowlingspillere fra SDIF reise tll Island for å delta i en internasjonal bowlingturnering som arrangeres for første gang på Island. Det kommer spillere fra Norge, Island, Danmark, Sverige, Finland, Russland, Italia, Frankrike og Dubai. Det er også et nytt rekord i antall spillere fra SDIF som deltar i turneringen. Det har aldri før vært så mange bowlingspillere fra SDIF i en internasjonal turnering. Alle aldersgruppene er også med, fra den yngste på 23 år til den eldste på 68 år.

På plakaten her ser du hvem som skal spille double. Øvre og nedre bilde representerer et doublepar, det vil si at Hildegunn og Ine er et par og videre har vi Tone & Sigrun, Geir Åge & Henning, Bjarte & Ole Kristoffer og til slutt Kjell Gunnar & Fikret. Det blir en spennende erfaring for de yngre som aldri før har deltatt i en internasjonal turnering.

Jeg skal prøve å oppdatere reisebrevet med et par bilder, tekst og info om hvordan det går i turneringen. Vi har også med oss seks ivrige turister som skal heie på oss. Det er snakk om at det blir cirka 30-35 norske spillere og kanskje 20-30 norske turister. Det vil si at Island må se opp for norske vikinger som kommer til Reykjavik 😀

Translate »