sep 242013
 

Etter en lang sommerpause har bedriftsbowlingen endelig startet opp igjen! Som kjent rykket A-laget opp til 2.divisjon etter å ha blitt puljevinner og senere seriemester i 3.divisjon. Deres opprykk har vært kjent i lang tid etter å ha vunnet 16 av 18 spilte kamper.

B-laget havnet på 3.plass i 4.divisjon med samme poengsum som Forus Sport på 2.plass, bare dårligere pinnefall som skilte mellom 2. og 3.plass. Det var egentlig klart at de skulle spille en ny sesong i 4.divisjon og laget forberedte seg på spill hos Metro bowling fra 14.oktober. Mandag den 23.september, en uke etter sesongstarten i 3.divisjon, fikk laget plutselig beskjed om at de rykket opp til 3.divisjon pga det var en ledig plass der. Den første kampen ble spilt bare 9 timer senere. Litt av en pangstart! Men vi klarte å stille opp et lag på så kort varsel.

Men begge lagene spiller altså på Åsen bowlinghall denne sesongen. A-laget spiller tirsdager kl 19:00 i 2.divisjon, avdeling A mens B-laget spiller mandager kl 19:00 i 3.divisjon, avdeling B.

Translate »