mar 052014
 

Tirsdag den 4.mars ble det endelig klart at laget har sikret seg de nødvendige poengene for å rykke opp til 1.divisjon som puljevinner. De fikk hjelp av Statoil som slo rivalen Aker Aktiv 1 med 3-2 samtidig som A-laget selv slo Worley 4-1. Det betyr at de skal spille kamp om seriemesterskap mot vinneren av den andre puljen. De har også hatt en veldig god sesong med hele 14 seire av 17 spilte kamper. De har en kamp igjen neste tirsdag mot selveste Aker Aktiv 1 før de er klare for den siste kampen som avgjør alt.

Sterkt av A-laget å rykke opp to sesonger på rad 😀

Forresten så har B-laget sikret seg minst 4.plass i 3.divisjon med hele 12 seire av 17 spilte kamper. De har fremdeles en ørliten mulighet til å rykke opp til 2.divisjon hvis alt absolutt går i deres favør.

Translate »